MENU

BUFET ZIMNY
Włoskie wędliny
Sery typowe dla regionu Piemont
Sałatki w pucharkach: Cezar, grecka, nicejska
Tatar z łososia podawany na grzance
Tatar śledziowy podawany na grzance
Carpaccio wołowo – ryżowe
Tartinki z Vitello Tonnato
Kompozycja mięs pieczonych
Rolada z indyka, nadziewana szynką parmeńską i szpinakiem z pierzynką serowo – migdałową
Chleb z czarnuszką własnego wypieku ze swojskim smalcem

BUFET CIEPŁY
Krem z szlachetnych borowików z truflową nutą
Lasagne alla Piemontese
Selekcja Piemonckich makaronów
Szaszłyki drobiowe w sosie BBQ
Halibut w sosie z białego wina i pomidorków cherry
Polędwiczki z sosem z czerwonego wina, miodu i żurawiny

 BUFET SŁODKI
 Mini Tiramisu
 Mini Panna cotta
 Rafaello
 Babeczki koktajlowe z budyniem i owocami