Najwyższa jakość również w dostawie
Minimalna wartość zamówienia z dostawą 30 zł
Do 5 km – gratis
Od 5 km do 8 km – 10 zł
Powyżej 8 km koszt dostawy ustalamy indywidualnie
Zamówienia z dostawą realizujemy w godzinach:
Wtorek – Sobota 12:00 – 22:00, Niedziele i Poniedziałki 12:00 – 20:00
Odbiór zamówień również w restauracji
+48 607 757 797
Chrupiące pieczywo z szynką parmeńską, suszonymi pomidorami, karczochami, oliwkami i anchois
Pomidor przekładany mozzarellą, podawany ze świeżą bazylią, czarnymi oliwkami i oliwą D.O.P
Włoskie pieczywo z dodatkiem soli morskiej i oliwy D.O.P., do wyboru: z czosnkiem, z pesto lub z rozmarynem
Najlepsze Piemockie sery D.O.P (Bra duro, Bra tenero, Toma Piemontese, Gorgonzola, Colesardo dolce, Toma d’elva, miód, owoce, orzechy)
Wędliny włoskie (Prosciutto di Parma, San Daniele, salami cotto Piemontese, mortadella, salami napoli, focaccia
Spaghetti z pesto z bazylii, prażonych orzechów pinii i parmezanem, z dodatkiem oliwy D.O.P
Ręcznie robione Tagliatelle z klasycznym sosem z mięsa mielonego i pomidorów
Kluseczki gnocchi z salsicią duszoną w czerwonym winie i kremem z pora
Domowe fettuccine z szynką Parmeńską DOP, kozim serem, pastą truflową, pomidorkami cherry i rukolą
Orkiszowe tagliatelle z kurczakiem, karczochami, świeżym szpinakiem i oliwą Carli Fratelli BIO
Czarne tagliatelle z owocami morza, w sosie z białego wina
Czarne tagliatelle z krewetkami i sosem z białego wina
Piemonckie pierożki nadziewane mięsem, podawane z masłem szałwią
Wołowina długo marynowana i duszona w winie Barbera, podawana z pure i sałatką z rukoli
Stek z polędwicy wołowej w sosie z zielonego pieprzu, podawany z ziemniaczanymi talarkami i grilowaną sałatą rzymską
Sos pomidorowy, mozzarella, boczek, salami dojrzewające, szynka parmeńska D.O.P., szynka gotowana
Sos pomidorowy, mozzarella, krewetki, pancetta (boczek dojrzewający), natka pietruszki
Sos pomidorowy, mozzarella, kurczak grillowany, oliwki, czerwona cebula, rukola
Sos pomidorowy, mozzarella, szynka parmeńska D.O.P., rukola, pomidorki cherry, parmezan
Sos pomidorowy, mozzarella, szynka, salami Napoli, pikantne salami, cebula, marynowane papryczki
Sos pomidorowy, mozzarella, krewetki, ośmiorniczki baby, kalmary, natka pietruszki
Sos śmietanowy, mozzarella, borowiki, pasta truflowa, parmezan, natka pietruszki
Mix sałat, pieczone warzywa korzeniowe w ziołach, rwana mozzarella, szynka Parmeńska D.O.P., pestki dyni i słonecznika, dresing balsamiczny
Grillowane krewetki, crispie pancetta, sałata rzymska, sos z anchois i serem Castelmagno D.O.P., pomidor, kapary, kawałki sera Castelmagno D.O.P.
Mozzarella di Bufala, pomidorki cherry marynowane w ziołach, Pesto Genovese, orzeszki Pini, oliwa D.O.P.
Grillowana pierś kurczaka, crispie pancetta, sałata rzymska, sos z anchois i serem Castelmagno D.O.P., pomidor, kapary, kawałki sera Castelmagno D.O.P.
Zupa z fasolą Borlotti
Tradycyjny włoski rosół z piemonckimi pierożkami
Krem z pora i ziemniaków
Aksamitny krem z pomidorów podawany z Pesto Genovese
Rosół z makaronem
Kluseczki gnocchi w sosie pomidorowym
Nagetsy podawane z frytkami i pomidorkami cherry
Panettone pełne przepysznych kawałków i pysznego kremu Marron Glaces.
Albertengo wytwarza wysokiej jakości ciasto Panettone z naturalnymi drożdżami bez konserwantów i ze szlachetnych składników: wyjątkowy wybór, który wyróżnia Albertengo spośród innych Panettone pod względem zapachu i świeżości. Ekskluzywne opakowanie i wykonanie w całości ręczne!
Miękkie niskie Pandoro, bogate w masło i jajka, wyrastało długo i cierpliwie na naturalnym zakwasie.
Albertengo wytwarza wysokiej jakości ciasto Panettone z naturalnymi drożdżami bez konserwantów i ze szlachetnych składników: wyjątkowy wybór, który wyróżnia Albertengo spośród innych Panettone pod względem zapachu i świeżości. Ekskluzywne opakowanie i wykonanie w całości ręczne!
Specjalność o niepowtarzalnym smaku dzięki moreli dodawanej bezpośrednio do ciasta.
Albertengo wytwarza wysokiej jakości ciasto Panettone z naturalnymi drożdżami bez konserwantów i ze szlachetnych składników: wyjątkowy wybór, który wyróżnia Albertengo spośród innych Panettone pod względem zapachu i świeżości. Ekskluzywne opakowanie i wykonanie w całości ręczne!
Panettone pełne kawałków ciemnej czekolady połączone z aromatem kawy. Ozdobione glazurowanymi migdałami.
Albertengo wytwarza wysokiej jakości ciasto Panettone z naturalnymi drożdżami bez konserwantów i ze szlachetnych składników: wyjątkowy wybór, który wyróżnia Albertengo spośród innych Panettone pod względem zapachu i świeżości. Ekskluzywne opakowanie i wykonanie w całości ręczne!
Panettone pełne kawałków czystej, ciemnej czekolady, ozdobione glazurowanymi migdałami, bez kandyzowanych owoców.
Wspaniały specjał zrodzony z połączenia intensywnego i aromatycznego Vino Santo Santa Cristina Valdichiana Toscana DOC 2014 z miękkim ciastem Panettone Albertengo.
Dzięki oliwie z oliwek Carli Extra Virgin zinterpretowaliśmy na nowo jeden z najbardziej typowych liguryjskich specjałów cukierniczych, dzięki czemu jest jeszcze bardziej wyjątkowe i niepowtarzalne. Naszpikowane kawałkami owoców.
Przygotowane ręcznie według oryginalnego przepisu, niezwykle bogate w kawałki czekolady. Dedykowany tym, którzy kochają autentyczność!
Ciasto arcydzieło, które zwycięża w pierwszym smaku dzięki ekskluzywnej recepturze i dodatku oliwy extra Virgin.
Aksamitny i otulający krem z orzechów laskowych i kakao, dzięki doskonałej równowadze składników i oliwie z oliwek, która nadaje miękką i kremową konsystencję.
Mięsiste, smaczne i niezwykle wszechstronne – filety z sardeli są doskonałymi sprzymierzeńcami w kuchni, nadając kreatywny charakter Twoim przepisom.
Filet z białego tuńczyka, jednolity i zwarty, o różowawo-białym kolorze. Delikatne mięso, rozpływające się w ustach.
Oliwki wyłącznie z upraw ekologicznych, dedykowane osobom bliskim tematom żywienia ekologicznego. Idealne dla kochających aksamitne i harmonijne smaki.
Niepowtarzalny bukiet oraz owocowy i ostry zapach to cechy charakterystyczne, które wywodzą się z odmian oliwek, z których powstała ta oliwa,
Pełny i harmonijny smak. Prawdziwy klasyk na codziennym stole. Idealna do sałatek i pieczywa!
Jej owocowe nuty dodadzą charakteru każdemu daniu. Świetna do grillowanych warzyw, sosów warzywnych i wszelkich przekąsek.
Złotozielona barwa, typowa dla odmiany Athinolia. Świeży aromat roślinny z nutą świeżej trawy i pomidora.
Pełny i harmonijny smak. Prawdziwy klasyk na codziennym stole. Idealna do sałatek i pieczywa!
Delikatna oliwa z najlepszych oliwek, świetna do pieczywa i sałatek, z powodzeniem może nawet zastąpić masło do wypieków.
Owoc tradycji wytwarzania makaronu w Gragnano, Penne Rigate ze 100% włoskich ziaren.
Powstało w jednej z najstarszych fabryk makaronów w Gragnano, kolebce włoskiej tradycji. Z pszenicy Durum I.G.P., o doskonałych właściwościach kulinarnych.
Do produkcji Pesto użyta została bazylia genueńska DOP, certyfikowana i uprawiana w Ligurii, o wyjątkowym zapachu i kolorze.
Pyszny sos o śródziemnomorskich barwach: aromatyczny smak bazylii, intensywność suszonych pomidorów i najdelikatniejsza włoska miazga pomidorowa.
Najlepsze pesto o delikatnym smaku i typowym aromacie bazylii z Genui ChNP, dla tych, którzy wolą bez czosnku.
Ratatui to triumf kolorów i smaków. Odurzająca harmonia stworzona przez idealne połączenie chrupiących warzyw ze słodkim miąższem pomidorowym.
Delikatny i pachnący sos, pochodzi z harmonijnej mieszanki orzechów włoskich, oliwy Carli, sera i lekkiego aromatu czosnku. Idealny do makaronów.
Król sosów. Przygotowany z genueńskiej bazylii ChNP, intensywnego i pachnącego pomidora o czystym i harmonijnym smaku, a wszystko to wzmocnione oliwą Extra Virgin.
Salsa pomidorowa połączona z niepowtarzalnym smakiem tuńczyka. Sos o wyjątkowym smaku dzięki dodatkowi kaparów i kropli białego wina.
Smak miazgi pomidorowej, wzbogacony bardziej zdecydowanymi tonami pasty z sardeli i kaparów, z przyjemnym, lekko pikantnym posmakiem peperoncino.
Aromatyczny sos z twardych i soczystych bakłażanów grillowanych na dużym ogniu, oliwek o pełnym smaku i smacznej miazdze z włoskich pomidorów.