Najwyższa jakość również w dostawie
Minimalna wartość zamówienia z dostawą 30 zł
Do 5 km – gratis
Od 5 km do 8 km – 10 zł
Powyżej 8 km koszt dostawy ustalamy indywidualnie
Zamówienia z dostawą realizujemy w godzinach:
Wtorek – Sobota 12:00 – 22:00, Niedziele i Poniedziałki 12:00 – 20:00
Odbiór zamówień również w restauracji
+48 607 757 797
Chrupiące pieczywo z szynką parmeńską, suszonymi pomidorami, karczochami, oliwkami i anchois
Pomidor przekładany mozzarellą, podawany ze świeżą bazylią, czarnymi oliwkami i oliwą D.O.P
Włoskie pieczywo z dodatkiem soli morskiej i oliwy D.O.P., do wyboru: z czosnkiem, z pesto lub z rozmarynem
Najlepsze Piemockie sery D.O.P (Bra duro, Bra tenero, Toma Piemontese, Gorgonzola, Colesardo dolce, Toma d’elva, miód, owoce, orzechy)
Wędliny włoskie (Prosciutto di Parma, San Daniele, salami cotto Piemontese, mortadella, salami napoli, focaccia
Cappellacci z homarem / krewetki w sosie z białego wina / groszek cukrowy
Spaghetti z pesto z bazylii, prażonych orzechów pinii i parmezanem, z dodatkiem oliwy D.O.P
Ręcznie robione Tagliatelle z klasycznym sosem z mięsa mielonego i pomidorów
Kluseczki gnocchi z salsicią duszoną w czerwonym winie i kremem z pora
Domowe fettuccine z szynką Parmeńską DOP, kozim serem, pastą truflową, pomidorkami cherry i rukolą
Orkiszowe tagliatelle z kurczakiem, karczochami, świeżym szpinakiem i oliwą Carli Fratelli BIO
Czarne tagliatelle z owocami morza, w sosie z białego wina
Czarne tagliatelle z krewetkami i sosem z białego wina
Piemonckie pierożki nadziewane mięsem, podawane z masłem szałwią
Wołowina długo marynowana i duszona w winie Barbera, podawana z pure i sałatką z rukoli
Stek z polędwicy wołowej w sosie z zielonego pieprzu, podawany z ziemniaczanymi talarkami i grilowaną sałatą rzymską
Sos pomidorowy, mozzarella, boczek, salami dojrzewające, szynka parmeńska D.O.P., szynka gotowana
Sos pomidorowy, mozzarella, krewetki, pancetta (boczek dojrzewający), natka pietruszki
Sos pomidorowy, mozzarella, kurczak grillowany, oliwki, czerwona cebula, rukola
Sos pomidorowy, mozzarella, szynka parmeńska D.O.P., rukola, pomidorki cherry, parmezan
Sos pomidorowy, mozzarella, szynka, salami Napoli, pikantne salami, cebula, marynowane papryczki
Sos pomidorowy, mozzarella, krewetki, ośmiorniczki baby, kalmary, natka pietruszki
sos pomidorowy, mozzarella, ser kozi, szynka Parmeńska, suszony pomidor
Sos śmietanowy, mozzarella, borowiki, pasta truflowa, parmezan, natka pietruszki
Mix sałat, pieczone warzywa korzeniowe w ziołach, rwana mozzarella, szynka Parmeńska D.O.P., pestki dyni i słonecznika, dresing balsamiczny
Grillowane krewetki, crispie pancetta, sałata rzymska, sos z anchois i serem Castelmagno D.O.P., pomidor, kapary, kawałki sera Castelmagno D.O.P.
Mozzarella di Bufala, pomidorki cherry marynowane w ziołach, Pesto Genovese, orzeszki Pini, oliwa D.O.P.
Grillowana pierś kurczaka, crispie pancetta, sałata rzymska, sos z anchois i serem Castelmagno D.O.P., pomidor, kapary, kawałki sera Castelmagno D.O.P.
Tradycyjny włoski rosół z piemonckimi pierożkami
Rosół z makaronem
Kluseczki gnocchi w sosie pomidorowym
Nagetsy podawane z frytkami i pomidorkami cherry
Aksamitny i otulający krem z orzechów laskowych i kakao, dzięki doskonałej równowadze składników i oliwie z oliwek, która nadaje miękką i kremową konsystencję.
Mięsiste, smaczne i niezwykle wszechstronne – filety z sardeli są doskonałymi sprzymierzeńcami w kuchni, nadając kreatywny charakter Twoim przepisom.
Filet z białego tuńczyka, jednolity i zwarty, o różowawo-białym kolorze. Delikatne mięso, rozpływające się w ustach.
Oliwki wyłącznie z upraw ekologicznych, dedykowane osobom bliskim tematom żywienia ekologicznego. Idealne dla kochających aksamitne i harmonijne smaki.
Niepowtarzalny bukiet oraz owocowy i ostry zapach to cechy charakterystyczne, które wywodzą się z odmian oliwek, z których powstała ta oliwa,
Złotozielona barwa, typowa dla odmiany Athinolia. Świeży aromat roślinny z nutą świeżej trawy i pomidora.
Pełny i harmonijny smak. Prawdziwy klasyk na codziennym stole. Idealna do sałatek i pieczywa!
Delikatna oliwa z najlepszych oliwek, świetna do pieczywa i sałatek, z powodzeniem może nawet zastąpić masło do wypieków.
Owoc tradycji wytwarzania makaronu w Gragnano, Penne Rigate ze 100% włoskich ziaren.
Powstało w jednej z najstarszych fabryk makaronów w Gragnano, kolebce włoskiej tradycji. Z pszenicy Durum I.G.P., o doskonałych właściwościach kulinarnych.
Ratatui to triumf kolorów i smaków. Odurzająca harmonia stworzona przez idealne połączenie chrupiących warzyw ze słodkim miąższem pomidorowym.